Cautare

1062 de rezultate pentru "accident mortal in sendreni" (3.09 secunde)
Doua persoane, sot si sotie, au fost gasite decedate in casa, in localitatea Sarmas.
America este in stare de soc, dupa un nou masacru intr-o scoala din Texas. 19 copii si doi adulti au fost ucisi de un tanar de 18 ani, care a fost impuscat mortal de politisti.
Imi inchipuisem cum Parlamentul va lucra din plin la legile necesare integrarii Romaniei in Uniune, ca Guvernul va asana economia tarii de mafiile care au jefuit-o timp de peste un deceniu si ca va aplica masurile necesare pentru ca aceasta economie sa fie competitiva si sa supravietuiasca pe piata unionala, ca Presedintele va fi factorul de echilibru al unei democratii romanesti de tip european.
Un Parlament "rosu", cu o majoritate formata din fostii activisti comunisti, securisti si actualii oligarhi, un guvern divizat, incapabil sa mai functioneze, sabotat de partidele care l-au constituit si sfasiat intre interesele democratilor "marinari" si liberalilor "petrolisti", un prim-ministru mai prieten cu cafeaua sorbita la umbra sondelor de titei, decat cu doctrina liberala si angajamentele luate in fata electoratului, un presedinte caruia democratia i se pare o camasa tot mai stramta pentru ego-ul sau de despot feudal - este Romania ta, Romania mea, Romania noastra in primul an de apartenenta la Uniunea Europeana.
Am saptamini intregi de cind merg din cabinet in cabinet si caut cu disperare un medic. ... Cezariana i-ar da o sansa in plus. ... Insa la fiecare cabinet mi se trinteste usa in nas.
A fost protest in Capitala dupa ce un tanar de 19 ani a fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni.
Vorba asta din batrani s-a dovedit mortal de adevarata acum cateva zile cand un galatean si-a ucis cu sange rece propriul copil. ... Asta demonstreaza inca o data, o dovada patata cu sange, ca aceasta cumplita vorba din batrani nu a fost lasata in desuetudine nici macar acum.
Drumurile proaste nu constituie o piedica in a apasa fara teama pe acceleratie. ... Soferul bucurestean a fost surprins de aparatul radar in drum spre Constanta si oprit de politisti, care i-au suspendat permisul pentru 90 de zile. In plus, soferul vitezoman a primit si 9 puncte penalizare.
In masura in care se va constata ca fapta atacatorului a fost premeditata, infractiunea va fi incadrata de procurori la omor calificat si autorul risca o pedeapsa intre 15 si 25 de ani.
Crima socanta in autobuz, in comuna brasoveana Ghimbav. ... "Femeia se intorcea in jurul orei 17.00 de la serviciu, s-a urcat in autobuz, iar pe traseu s-a urcat si sotul ei pe care il parasise in urma cu o saptamana.
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu.
Agresorul s-a apropiat de preot, cerandu-i sa-i explice cateva citate din Biblie si l-a injunghiat Ucigasul preotului din Focsani a fost prins in apartamentul sau, potrivit presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan. Barbatul, in varsta de 30 de ani, se numeste Puscoiu Florin si locuieste in cartierul Sud din Focsani.
Care e cea mai periculoasa luna si regiune a tarii Soselele din Romania devin tot mai nesigure, de la an la an, avand in vedere ca accidentele rutiere soldate cu victime se inmultesc.In cursul anului trecut au avut loc 28.944 de accidente rutiere cu victime, arata datele prezentate de Institutul National de Statistica.38.700 persoane au fost accidentate, din care 4,9% (1.893) au murit, iar celelalte au fost ranite.Fata de anul 2014, numarul accidentelor rutiere soldate cu victime a crescut cu 14,2%, cel al persoanelor ranite cu 13,8%, iar cel al persoanelor accidentate mortal a fost mai mare cu 4,1%.
Ministrul de Interne a prezentat luni raportul final, realizat de Corpul de Control in cazul accidentului provocat de un sofer drogat in statiunea 2 mai, soldat cu moartea a doua persoane.
Un barbat de 41 de ani a fost injunghiat mortal, dupa un scandal, crima avand loc intr-un hotel de lux din Padina, judetul Dambovita. In acel moment, in hotel se aflau mai multe vedete, printre care Alex Velea, Alina Eremia si Antonia.
Un barbat de 39 de ani, tata a doi copii, a fost injunghiat mortal. Totul s-a intamplat intr-un bar din localitatea Salcia, judetul Mehedinti.
"In ultimele 48 de ore in evolutia domnului Sergiu Nicolaescu au aparut complicatii cardiace si pulmonare severe care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat si care au condus la deces azi, 3 ianuarie 2013, ora 8,20", a anuntat purtatorul de cuvant al Spitalului, printr-un comunicat de presa transmis AGERPRES.
In curand se implinesc cinci ani de la accidentul de schi in urma caruia a murit sotia actorului Liam Neeson (61 de ani). ... Sotia sa, Natasha Richardson, a fost victima unui accident de schi la 16 martie 2009 intr-o statiune de schi din Quebec, Canada.
Andreea Denes (28 de ani), prezentatoare la postul TvH, se afla in stare grava dupa un accident cu ATV-ul petrecut sambata la Azuga. ... Andreea Denes a fost transportata in stare grava la spitalul din Sinaia, in timp ce amica ei a murit.
Un accident aviatic groaznic a avut loc in dimineata zilei de joi, 20 august in apropiere de Bratislava, capitala Slovaciei. Doua avioane de agrement ce transportau 40 de parasutisti s-au ciocnit in aer inapropiere de capitala Slovaciei.
google-analytics.com